Super frisk. Til Lidl Pris
Gullasch med kartofler og peberfrugter

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

forskelligfarvede peberfrugter forskelligfarvede peberfrugter2
kartofler kartoffel
(kogte kartofler)
1 kg kg
løg løg2
solsikkeolie solsikkeolie2 - 3 spsk. spsk.
tomatpuré tomatpuré1 spsk. spsk.
grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon500 ml ml
Salt og peber Salt og peber
laurbærblade laurbærblad1
paprikapulver paprikapulver
(sød paprikapulver)
1 - 2 tsk. tsk.
wienerpølser wienerpølse
(a 50 g)
4
persille persille0,5 bøtter bøtte
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum
(80 g)
4 spsk. spsk.

Gullasch med kartofler og peberfrugter

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

45 min
(54)

Opskriften

Skræl løget, og skær det i tern. Skyl peberfrugterne, fjern kernerne, skræl kartoflerne, og hak begge dele i grove tern. Steg peberfrugt og løg glasagtige i olie i 1-2 min. Tilsæt tomatpuré og kartofler, steg dem kort med. Spæd med bouillon, krydr med salt, peber, laurbærblad og paprikapulver, og kog det op. Lad det simre under låg i 20-25 min.Skær pølserne i strimler, varm dem kort i gullaschen, og smag den til. Pluk persillebladene af, og hak dem. Anret hver portion kartoffelgullasch med 2 spsk. creme fraiche, strø med persille.Tip

Kogetiden afhænger af kartoffelsorten: De skal være kogte uden at falde fra hinanden.