« Tilbage

Gullasch med kartofler og peberfrugter

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

45 Min.
(14)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
14 Vurdering
Gullasch med kartofler og peberfrugter
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 45 Min.

Skræl løget, og skær det i tern. Skyl peberfrugterne, fjern kernerne, skræl kartoflerne, og hak begge dele i grove tern. Steg peberfrugt og løg glasagtige i olie i 1-2 min. Tilsæt tomatpuré og kartofler, steg dem kort med. Spæd med bouillon, krydr med salt, peber, laurbærblad og paprikapulver, og kog det op. Lad det simre under låg i 20-25 min.
Skær pølserne i strimler, varm dem kort i gullaschen, og smag den til. Pluk persillebladene af, og hak dem. Anret hver portion kartoffelgullasch med 2 spsk. creme fraiche, strø med persille.
Tip

Kogetiden afhænger af kartoffelsorten: De skal være kogte uden at falde fra hinanden.