Super frisk. Til Lidl Pris
Grove pølsehorn

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

gær gær15 g g
havregryn havregryn2 dl dl
speltmel speltmel150 g g
rugmel rugmel100 g g
olivenolie olivenolie2 spsk. spsk.
vand vand
(Eller tilsæt til dejen kan samles og ikke klistrer)
4 dl dl
salt salt1 tsk. tsk.
kyllingepølser kyllingepølse6
sesamfrø sesamfrø

Grove pølsehorn

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(18)

Opskriften

Aftenen før - eller min. 3 timer før brødene skal bages - røres gæren ud i vandet og olivenolien, og det blandes sammen med resten af ingredienserne (undtagen pølserne og sesamfrø) i en skål. Tilsæt mere mel, hvis dejen klistrer. Stilles køligt.

Når dejen har hævet, deles den op i 6 stykker. Rul et dejstykke ud, læg en pølse på i den ene ende, og rul dejen rundt om pølsen. Rul evt. pølsebrødet i sesamfrø. Lad de 6 brød hæve i yderligere 20 min på bagepapir på bagepladen, og bag dem derefter i 20 min ved 200 °C.

Tips

Du kan bruge fuldkornshvedemel i stedet for spelt- og rugmel. Du kan også komme frikadeller eller andre typer af kød indeni i stedet for pølser. Dejen er også god at bage boller af, uden at pølserne kommes i.

Udarbejdet af Birgitte Nymann