Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
gær gær | 15 g g | |
havregryn havregryn | 2 dl dl | |
speltmel speltmel | 150 g g | |
rugmel rugmel | 100 g g | |
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. | |
vand
vand (Eller tilsæt til dejen kan samles og ikke klistrer) | 4 dl dl | |
salt salt | 1 tsk. tsk. | |
kyllingepølser kyllingepølse | 6 | |
sesamfrø sesamfrø |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGrove pølsehorn
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Aftenen før - eller min. 3 timer før brødene skal bages - røres gæren ud i vandet og olivenolien, og det blandes sammen med resten af ingredienserne (undtagen pølserne og sesamfrø) i en skål. Tilsæt mere mel, hvis dejen klistrer. Stilles køligt.
Når dejen har hævet, deles den op i 6 stykker. Rul et dejstykke ud, læg en pølse på i den ene ende, og rul dejen rundt om pølsen. Rul evt. pølsebrødet i sesamfrø. Lad de 6 brød hæve i yderligere 20 min på bagepapir på bagepladen, og bag dem derefter i 20 min ved 200 °C.
Tips
Du kan bruge fuldkornshvedemel i stedet for spelt- og rugmel. Du kan også komme frikadeller eller andre typer af kød indeni i stedet for pølser. Dejen er også god at bage boller af, uden at pølserne kommes i.
Udarbejdet af Birgitte Nymann