« Tilbage

Grøntsagsspaghetti med kødsovs

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

45 Min.
(0)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
0 Vurdering
Grøntsagsspaghetti med kødsovs
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 45 Min.

Kød

Brun kødet på en pande ved mellemhøj varme i 3-4 min. Hæld kødet op i en skål eller dyb tallerken. Snit løgene fint, pres hvidløget og steg det på panden i det overskydende kødsaft. Hvis der ikke er væde nok på panden, efter du har stegt kødet, så tilføj lidt olivenolie eller smør, og steg løgene i det. Lad det stege i 3-4 min. til løgene er bløde, men uden de bliver brune. Tilsæt de hakkede tomater og hasselnødder, og lad det simre i 25-30 min. i en gryde.

Grøntsagsspaghetti

Imens det simrer, laver du grøntsagsspaghettien af squashen ved at køre det på en spiralizer. Har du ikke en spiralizer, kan du lave tynde strimler med din kartoffelskræller eller skære squashen i små tern. Kom squashen på de tallerkner, du vil servere maden på. Skræl så gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Efter tomatsovsen har simret i 25-30 min., tilsætter du de revne gulerødder og det brunede kød og varmer det i 4-5 min. Hæld kødsaucen over squashen - og det hele er klar til at blive nydt.

Udarbejdet af Birgitte Nymann