« Tilbage

Grøntsagsrösti

Snacks og tilbehør

Tilbehør

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

10 Min.
(2)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
2 Vurdering
Grøntsagsrösti
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 10 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ ovntid på 15-20 min.

Snit porrer og løg fint. Skræl kartoflen og riv den på den grove side af rivejernet. Steg porrer, løg og kartoffel i 1-2 min. på panden i smør. Pisk ægget sammen med natron og salt. Tilsæt grøntsagerne, når de er kølet en smule af. Kom til sidst melet i og rør det hele sammen. Form 8 portioner af massen og steg dem på panden i 2-3 min. på hver side. Herefter sætter du dem i ovnen på 180 grader i 15-20 min.

Tip

Brug pastinak eller gulerødder i stedet for kartoffel.

Brug röstierne som brød, når du laver en sandwich eller serverer en burger.

Kom dem evt. i en muffinform og pres röstierne ned for at give dem en mere symmetrisk form hele vejen rundt.

 

Udarbejdet af Birgitte Nymann