« Tilbage

Grønne frokostvafler med stenbiderrogn og dildcreme

Frokost

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

30 Min.
(13)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
13 Vurdering
Grønne frokostvafler med stenbiderrogn og dildcreme
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 30 Min.

Vafler

Tænd for vaffeljernet. Skyl spinaten, og blend den med æg, mel, mælk, salt og bagepulver til en helt glat og grøn dej i en foodprocessor eller blender. Pensl vaffeljernet med smør, og bag vafler af dejen.

Fyld

Kog æggene 7-10 minutter afhængig af, om du vil have dem smilende eller hårdkogte. Pil dem og skær dem i kvarte og krydr med lidt salt. Skær fennikel i tynde skiver, fx på et mandolinjern. Nip og skær radiser i mindre stykker. Pil og skær skalotteløg i tynde ringe. Pluk ærtespirerne og hak dilden groft. Gem halvdelen til dressingen. Vend fennikel, radiser, skalotteløg, ærtespirer og dild sammen med lidt olivenolie, citronsaft, salt og peber.

Dilddressing
Rør creme fraiche med dijonsennep, salt, peber og dild. Smag til med salt og peber. Anret salaten på et fad og kom skefulde af dildcreme over. Kom herefter de kvarte æg og stenbiderogn på. Serveres med brød og evt. resten af stenbiderrognen til.