« Tilbage

Grillspyd med Tomat-chilidip

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

15 Min.
(2)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
2 Vurdering
Grillspyd med Tomat-chilidip
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 15 Min.

Tomat-chilidip

Snit et kryds i bunden af de friske tomater. Sænk dem i kogende vand og blanchér dem - til skallen begynder at løsne sig. Kom dem hurtigt i koldt vand og lad dem køle af. Fjern skallen og skær tomaterne i kvarte og befri dem for kerner. Hak tomatkødet fint og tilsæt spidskommen og chili. Smag til.

Grillspyd

Steg spyddene ca. 3 min. på hver side på en havegrill eller en godt varm grillpande.