« Tilbage

Grillet ribeye med glaserede gulerødder og karamelliserede løg

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

45 Min.
(0)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
0 Vurdering
Grillet ribeye med glaserede gulerødder og karamelliserede løg
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Forberedelsestid: 30 Min.
Tid: 45 Min.

Sæt en gryde med gulerodsjuice over varme og kog 2/3 ind.

Skær løgene over og grill/steg af ved svag varme - skræl gulerødder og tilsæt til gulerodsjuicen.

Æggeblommer, eddike, salt og vand varmes op under piskning, tilsæt olie i en stråle og put derefter op i en sifonflaske og tilsæt 2 patroner (Opbevar sifonen et lunt sted).

Skær hjertesalat over og pensel med lidt olie og grill derefter på skæresiden.

Grill bøfferne ved hård varme og krydr med salt og peber, lad trække.

Pluk estragonblade og hak derefter bladene.

ANRETNING

Server bøfferne hele og lad dem først blive skåret ved bordet - anret de glaserede gulerødder på en flad tallerken og pynt med lidt urter.

Fjern skrællen på løgene og anret løgene på en flad tallerken med den grillede side opad.

Hjertesalaten marineres op i lidt olivenolie-marinade og anrettes i en dyb tallerken.

Sifonen rystes og sprøjtes ud i en lille skål med det hakkede estragon.

GO’ Sommermad præsenteres af TV 2 i samarbejde med Lidl.