« Tilbage

Grillede majs med chilicreme

Aftensmad

Tilbehør

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

20 Min.
(1)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
1 Vurdering
Opskrift på grillede majs med chilicreme fra Lidl
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 20 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ 25 min. på grill eller i ovn.

Træk alle bladene fra majsen ned mod stilken uden at løsne dem i bunden. Fjern alle trådene, og fold bladene tilbage omkring majskolben. Bind toppen sammen med et stykke ståltråd. Læg evt. majskolberne i vand i mindst 30 minutter inden, du skal grille. Så går der ikke så let ild i bladene. Grill majskolberne i ca. 25 minutter, og vend dem ofte. Du kan også tilberede dem i ovnen ved 220 °C i 25 minutter. Rør cremen sammen af yoghurt, hakket chili, fintrevet hvidløg og masser af finthakket purløg. Smag til med salt, peber og citronsaft. Lad majskolberne hvile 5 minutter efter grillningen og vær forsigtig, når du fjerner ståltråden - den kan godt være meget varm.

Fold bladene ned om stænglen, så er der indbygget håndtag. Drys med havsalt, og kom chilicremen på.