« Tilbage

Græskarbrød

Brød og boller

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

90 Min.
(3)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
3 Vurdering
Græskarbrød
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 90 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ hæve- og afkølingstid

Skræl græskarret, fjern kernerne, og hak det groft. Kog det mørt i vand i ca. 15 min. Tag græskarret op. Gem kogevandet. Lad begge dele køle af, og mos så græskarret med en gaffel. Mål 200 ml lunken kogevand af, og opløs sukker og gær heri. Lad det stå tildækket i 10 min.
Ælt mel, salt, græskar og ristede løg med kogevandet i ca. 3 min. Tilsæt mere afkølet kogevand efter behov. Lad dejen stå tildækket et varmt sted i ca. 1 time, til den har vokset sig tydeligt større.
Bag brødet i en forvarmet ovn ved 225 °C i 15 min. Sænk ovntemperaturen til 200 °C, og bag brødet videre i 30-35 min. Dæk brødet til med alufolie det sidste stykke tid, så det ikke bliver for brunt. Lad brødet køle af på en køkkenrist.