« Tilbage

Gelé med rarbarber og hindbær

Tilbehør

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

60 Min.
(0)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
0 Vurdering
Gelé med rarbarber og hindbær
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 60 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ tid til afdrypning og afkøling

Skræl rabarberen, og skær den i stykker. Bring stykkerne i kog i 500 ml vand, og lad dem koge i 10 minutter, indtil de er møre. Tilsæt de frosne hindbær, og lad blandingen koge videre i 5 minutter. Hæld frugtblandingen i en saftpose, og lad saften dryppe af. Gem saften. Pres eller vrid til slut den sidste saft ud af hindbærrene og rabarberen.

Bland saften med citronsaft. Afmål 750 ml af saften (fyld evt. op med lidt vand), og kom den i en høj gryde. Tilsæt syltesukkeret, og rør det ud i saften. Bring saften i kog, og lad den bulderkoge i 4 minutter, mens du rører. Kom hindbærbrændevinen i, og hæld straks geléen på skoldede glas op til randen. Luk låget godt, lad glassene stå på hovedet i 5 minutter. Vend dem, og lad dem køle ned.