« Tilbage

Fyldte æg med skinke

Frokost

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

30 Min.
(0)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
0 Vurdering
Fyldte æg med skinke
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tilberedningstid: 30 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ afkølingstid

Kog æggene i 10 min. Hæld vandet fra, hæld koldt vand på, lad dem køle af, og pil dem. Halvér æggene på langs, og løsn forsigtigt æggeblommen. Kvas dem fint med en gaffel, og bland dem med flødeosten. Skær 2/3 af karsen af og bland den med. Smag til med salt og peber. Rør skinketernene med, og del massen i 12 portioner. Form hver portion til en kugle med hænderne, og sæt dem i æggehalvdelene. Pynt med den øvrige karse.