« Tilbage

Fuldkornswraps med løg og cayennepeber

Brød og boller

Glutenfri

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

15 Min.
(0)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
0 Vurdering
Fuldkornswraps med løg og cayennepeber
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 15 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ stegetid

Pisk fuldkornsmel og mandelmælk sammen og tilsæt cayennepeber, salt og olivenolie. Rør det hele godt sammen. Hak løget fint og rør det sammen med resten. Steg på slip-let-pande uden fedtstof. Har du ikke en slip-let-pande, så tilsæt kun halvdelen af olien til dejen og brug resten af olien til at stege pandekagerne i.

 

Tip

Tilsæt frysetørret persille i dejen, det giver ekstra antioxidanter. Du kan også erstatte cayennepeber med hakket frisk chilipeber.

Udarbejdet af Birgitte Nymann