« Tilbage

Dessert med kvarkcreme, jordbær og rabarber

Dessert

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

30 Min.
(3)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
3 Vurdering
Dessert med kvarkcreme, jordbær og rabarber
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 30 Min.

Rabarber skylles og skæres i små stykker. Kom den i en gryde sammen med æblesaft og sirup. Lad det koge op, og lad det småkoge i 3-5 minutter, indtil rabarberen er blød. Lad det afkøle.
Skyl jordbærrene, og gem et par stykker til senere. Resten skæres i små stykker.

Pisk fløden til flødeskum. Rør kvarken sammen med 4 spsk. rabarbersaft fra grøden og smag til med sirup. Vend flødeskummet i kvarkcremen.

Fordel amaretti-kiksene i små skåle, men gem et par kiks til pynt. Kom skiftevis rabarbergrød, jordbær og kvarkcreme i skålene og lad det stå i køleskabet i minimum 20 minutter. Pynt med hele jordbær og de resterende, knuste amaretti-kiks.