« Tilbage

Coq au vin til hele familien

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

45 Min.
(8)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
8 Vurdering
Coq au vin til hele familien
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 45 Min.

Drys mel på kyllingebrystfileterne, og massér det forsigtigt ind i kødet på begge sider.

Kom 2 spsk. olie op i en stor gryde, og sæt den på mild til høj varme. Læg kyllingen i gryden, og lad den få noget farve i 5 min på hver side. Fjern derefter kyllingen fra gryden, og sæt den til side. Skær baconen i stykker a 4-5 cm, svampe i 2 cm store tern, og halvér løg og hvidløg. Kom olie op i den store gryde, og sæt den på mild varme. Kom bacon, svampe og løg op i gryden. Lad det stege i 4-6 min, indtil løgene bliver gennemsigtige. Kom hvidløgene i gryden, og lad dem stege, indtil de kan duftes. Kom rødvin, bouillon, tomatpuré og timian i gryden. Rør ingredienserne godt sammen, og skru helt op for varmen. Lad gryderetten koge i 1 min. Læg kyllingen tilbage i gryden, og skru derefter ned for varmen, så gryden står og simrer. Lad retten simre i 35 min, og servér med frisk timian i en dyb tallerken.

Tip

Servér evt. med flute. En kraftig, tør rødvin passer rigtig godt til denne klassiske ret, og resten af vinen kan serveres til maden.