« Tilbage

Cheesecake-lagkage med ribena-gelé

Dessert

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

55 Min.
(104)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
104 Vurdering
Cheesecake-lagkage med ribena-gelé
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 55 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ køletid på mindst 3 timer

Ribena-gelé

Udblød husblas i en skål med koldt vand. Bring Ribena-saft i kog, og tag gryden af varmen. Vrid vandet ud af husblassen, og tilsæt det gryden under omrøring. Afkøl væsken, til den har stuetemperatur.
Pisk flødeost, flormelis, citronskal og vaniljekorn sammen i en skål. Pisk fløden til skum i en anden skål. Vend flødeskum sammen med flødeost, så du får en glat creme. Placér en lagkagebund i en springform, der passer i størrelsen. Fordel en tredjedel af cremen ovenpå, top med en lagkagebund, og gentag processen 2 gange, inden du slutter med et lag creme. Hæld forsigtigt Ribena-geléen over kagen. Stil kagen i køleskabet i mindst 3 timer inden servering, så den kan sætte sig.