« Tilbage

Cæsarsalat med kylling og hjemmelavede croutoner

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

25 Min.
(6)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
6 Vurdering
Opskrift på cæsarsalat med kylling og hjemmelavede croutoner fra Lidl
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 25 Min.

Croutoner

Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Skær brødet i tern, og vend dem i olivenolie og salt på en bageplade beklædt med bagepapir. Sæt croutonerne i ovnen i 10-15 minutter til de er gyldne og knasende sprøde. Lad dem køle af, og opbevar dem dernæst i en pose eller lufttæt beholder.

Dressing

Start med at lave dressingen. Kom æggeblomme, vand, citronsaft, dijonsennep og i en blender, foodprocessor eller minihakker. Kør til du får en konsistens, der minder om en tynd mayonnaise.

Tilsæt nu revet parmesan, og blend igen. Tilsæt eventuelt lidt vand, hvis konsistensen bliver for tyk, og smag til med salt og peber.

Kylling

Tænd ovnen på 200 grader. Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad. Hæld olivenolie over, og drys med salt og peber. Bag nu kyllingefileterne i ovnen i 10-15 minutter til de er gennemstegte og let gyldne i overfladen. Skær det tilberedte kyllingekød i skiver.

Salat

Skyl og pluk salatbladene, og læg dem på et salatfad. Dryp dressing over, og fordel kyllingekød og croutoner over salaten. Riv parmesanost over, og servér.

 

Opskriften er udarbejdet af Emma Martiny.