« Tilbage

Brødsnurrer med pesto eller tomat

Brød og boller

Annemette Voss

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

35 Min.
(3)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
3 Vurdering
Brødsnurrer med pesto eller tomat
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 35 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ hævetid 70 minutter og bagetid 18-22 minutter

Opløs gæren i det kolde vand. Tilsæt varmt vand, honning og rugmel og rør det godt sammen. Tilsæt alle øvrige ingredienser og sæt dejen til æltning på en køkkenmaskine. (Hvis du bruger håndkraft, skal dejen naturligvis æltes noget længere). Ælt dejen godt igennem ved høj hastighed i ca. 15 minutter til dejen slipper skålens sider. Vend dejen rundt i skålen i en spsk olivenolie. Dejen føles på nuværende tidspunkt meget elastisk og sådan lidt Dæk skålen til med et fugtigt klæde og lad dejen hæve i ca 40 minutter til dobbelt størrelse.

Sådan former du snurrerne.

Rul dejen ud på en meldrysset bordplade til en størrelse på omtrent 40×50 cm. Smør pesto ud på dejen og drys med revet gouda ost.

Tril dejen sammen til en pølse på den lange led, ligesom hvis du skulle lave kanelsnegle. Det kan være lidt tricky, fordi dejen er meget livlig (fordi det er en god dej), men det betyder ikke noget, at det ikke er pænt.

Tryk dejpølsen lidt flad og skær den i 16 lige store stykker. Træk stykkerne lange og sno dem om sig selv til den snoede pølse er ca. 2-3 cm tyk og 25 cm lang.

Tril da hver pølse sammen som en spiral om sig selv. Og tryk snippen ind under. Placer snurrerne på 2 bageplader beklædt med bagepapir. Dæk pladerne med snurrer til og lad dem hæve yderligere 30 min.

I mellemtiden forvarmes ovnen til 220 grader varmluft. Bag snurrerne i ca 18-22 min til de er flot gyldne og sprøde i kanten. Køl af på rist.

Tip

Du kan også prøve med lidt ketchup, røgede skinketern (eller bacon) og ost. Faktisk kan du komme alt muligt lækkert ind i snurrerne. Bare husk, at du skal kunne rulle en pølse, og derfor kan det være svært, hvis du fylder ALT for meget indhold i.

Opskriften er udarbejdet af Annemette Voss  

Se flere opskrifter fra Annemette Voss her