« Tilbage

Broccolibrød med pålæg

Brød og boller

Frokost

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

10 Min.
(1)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
1 Vurdering
Broccolibrød med pålæg
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 10 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ bagetid 10-15 min.

Skær stilken af broccolien (gem den og lav fx broccolichips af den – se opskrift her). Del resten af broccolien i mindre stykker og kør den i foodprocessoren, til den er helt findelt. Tilsæt græskarkerner og kør i 1 min. mere. Kom broccoli og græskarkerner i en skål og rør resten af ingredienserne sammen heri. Lad det hele stå og hvile 1 time i køleskabet. Form massen som 8-10 flade brød på to bageplader beklædt med bagepapir. Bag dem i 15-20 min. ved 180 grader. Kom pålæg på og værsgo’ - sæt tænderne i.

Udarbejdet af Birgitte Nymann