« Tilbage

Broccoli-cremesuppe med peberbacon

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

30 Min.
(0)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
0 Vurdering
Broccoli-cremesuppe med peberbacon
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 30 Min.

Skær stænglen af broccolien, og del toppen i buketter. Tag et par buketter fra og kog resten i usaltet vand i 8 minutter. Skræl stænglerne og skær dem i tern. Del de buketter, du lagde til side, i helt små buketter. Skær peberbacon i strimler, og steg dem sprøde på en pande. Læg baconen på køkkenrulle, men behold fedtstoffet fra stegningen i panden. Steg broccolitern og små-buketter i baconfedtet i 2-3 minutter, og krydr med salt og friskkværnet peber. Tag de kogte broccolibuketter op, og kom dem i en blender eller et blenderglas. Tag ½ liter af kogevandet og opløs bouillonen heri. Blend broccolien til en tyk og helt cremet masse. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen til konsistensen er letflydende med stadig tyk. Tilsæt det kolde smør, og blend til det er helt opløst. Smag til med salt og peber og server straks. Pynt med sprød peberbacon og stegte broccolitern og -buketter.