« Tilbage

Blomkålsris med mandler

Frokost

Tilbehør

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

20 Min.
(0)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
0 Vurdering
Blomkålsris med mandler
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 20 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ 12 timers iblødsætning + 30-45 min. i ovn

Bagte mandler
Kom mandlerne i en skål og hæld vandet over. Lad dem trække i 12-24 timer – ikke længere. Så er de hydrerede, som det hedder. Hæld vandet fra og kom mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys salt over, så hver mandel har salt på sig, og rør dem lidt rundt på pladen, så der kommer salt på begge sider. Bag mandlerne i ovnen i 30-45 min. ved 150 grader. De skal være sprøde, når du sætter tænderne i dem. Hvis de er bløde efter afkøling, har de fået for lidt.

Blomkålsris
Skær blade og stilk af blomkålshovedet og riv blomkålen på den grove side af rivejernet eller blend det i en foodprocessor. Kom kogt vand over og lad det stå i 1-2 min. inden du hælder vandet fra. Voilá, risene er klar til servering.

Blomkålssalat med mandler
Hak de bagte mandler i grove stykker og kom chilipulver over. Rør godt rundt. Kom blomkålsrisene oveni og bland det sammen. Brug olivenolie som dressing.
Udarbejdet af Birgitte Nymann