Super frisk. Til Lidl Pris
Blodbowle (kirsebærbowle med bitter lemon)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

moreller morel70 g g
kirsebærsaft kirsebærsaft400 ml ml
appelsinersaft appelsinsaft100 ml ml
vaniljesukker vaniljesukker2 spsk. spsk.
kanel kanel1 spsk. spsk.
bitter lemon bitter lemon400 ml ml

Blodbowle (kirsebærbowle med bitter lemon)

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(0)

Opskriften

Afdryp morellerne. Fordel dem i en isterningebakke, fyld med vand og kom dem i fryseren. Kirsebærnektar, appelsinsaft, vanillesukker og kanel blandes sammen og trækker tildækket i køleskab i mindst en time. Hæld det gennem en si i et bowlefad, tilføj isterninger og fyld op med kold bitter lemon.

Tip

Til voksne fyldes bowlen op med mousserende vin i stedet for bitter lemon, efter smag og behag tilføjes kirsebærlikør.

Næringsindhold

Kulhydrater32 g kcal17 kJ573