Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
moreller morel | 70 g g | |
kirsebærsaft kirsebærsaft | 400 ml ml | |
appelsinersaft appelsinsaft | 100 ml ml | |
vaniljesukker vaniljesukker | 2 spsk. spsk. | |
kanel kanel | 1 spsk. spsk. | |
bitter lemon bitter lemon | 400 ml ml |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBlodbowle (kirsebærbowle med bitter lemon)
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Afdryp morellerne. Fordel dem i en isterningebakke, fyld med vand og kom dem i fryseren. Kirsebærnektar, appelsinsaft, vanillesukker og kanel blandes sammen og trækker tildækket i køleskab i mindst en time. Hæld det gennem en si i et bowlefad, tilføj isterninger og fyld op med kold bitter lemon.
Tip
Til voksne fyldes bowlen op med mousserende vin i stedet for bitter lemon, efter smag og behag tilføjes kirsebærlikør.