« Tilbage

Bagte enchiladas med hakkekød og mangofyld

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

40 Min.
(2)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
2 Vurdering
Bagte enchiladas med hakkekød og mangofyld
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 40 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ ovntid

Blancher tomaterne, fjern skindet og skær dem i tern. Pil løg og hvidløg og skær dem i tern. Rengør chili, fjern kernerne og hak den fint. Brun kødet i 1 spsk. varm olie. Tilsæt tomater og steg i ca. 8 min, til væsken er fordampet. Skræl mangoen, skær kødet fra stenen og skær det i fine tern. Tilsæt det til kødet og steg 2-3 min. Smag til og stil det til side.

Bland mel med 1-2 tsk. salt. Bland mælk, mineralvand, æg og 1 spsk. olie, bland det i melet og rør det til en glat dej, køl det af i 15 min. Steg 4-6 pandekager en af gangen i 1-2 min på hver side i det resterende olie. Fyld pandekagerne med kødfyld og læg dem ved siden af hinanden i et smurt ovnfast fad. Rør ost og creme fraiche sammen, krydr med peber, fordel det over pandekagerne. Bag det gyldent i en 180 °C forvarmet ovn i 30-35 min. Servér en tomatsalat til.