« Tilbage

Bagte blomkåls-drumsticks

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

40 Min.
(8)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
8 Vurdering
Bagte blomkåls-drumsticks
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 40 Min.

Del blomkålshovedet på midten og skær hver blomkålsbuket af. Skær ”stilken” af hver blomkålsbuket. Gem stilken og brug dem senere i frikadeller eller kødboller.

Kom resten af ingredienserne i en skål og rør dem godt sammen. Tilsæt blomkålsbuketterne og vend dem i saucen.

Læg alle buketterne på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i 20 min, hvor du vender dem hvert 5. min – på den måde bliver de bedst.

Udarbejdet af Birgitte Nymann