« Tilbage

Bagt torsk med broccoli, grønne asparges og blanquette

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

45 Min.
(4)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
4 Vurdering
Bagt torsk med broccoli, grønne asparges og blanquette
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Forberedelsestid: 30 Min.
Tid: 45 Min.

Skær torsk ud i passende cou størrelse, og læg på en bageplade. Tænd ovnen ved 100 grader.

Broccoli skæres tyndt ud på et mandolinjern og lægges i isvand.

Resten af broccolien skæres ud i små tern og sauteres af, tilsæt hvidvin og reducer - juster til med salt, peber og frisk citronsaft.

Asparges skæres i snitter og vendes sammen med broccoli saute.

Krydr torsken med lidt olivenolie, salt og bag i ca. 10 min.

Smelt smørret i en gryde til ca. 65 grader, mix æggeblommer, sennep, creme fraiche, citronsaft og salt - stavblend sammen og tilsæt i en tynd stråle det smeltede smør.

ANRETNING:

Læg asparges- og broccoli sauté i bunden af en tallerken og ovenpå torsken. Dryp Broccoli cruditerne af og læg det på torsken. Pynt med urter, skum saucen op og servér.

GO’ Sommermad præsenteres af TV 2 i samarbejde med Lidl.