Super frisk. Til Lidl Pris
Bagt torsk med broccoli, grønne asparges og blanquette

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

torskefileter torskefilet
torskefileter torskefilet1 stk. stk.
broccoli broccoli1 stk. stk.
grønne asparges grøn asparges8
hvidvin hvidvin1 dl dl
smør smør250 g g
æggeblommer æggeblomme4
dijonsennep dijonsennep1 spsk. spsk.
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum1 spsk. spsk.
citroner citron1
olivenolie olivenolie1 spsk. spsk.
krydderurter krydderurt

Bagt torsk med broccoli, grønne asparges og blanquette

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:15 t
(10)

Opskriften

Skær torsk ud i passende cou størrelse, og læg på en bageplade. Tænd ovnen ved 100 grader.

Broccoli skæres tyndt ud på et mandolinjern og lægges i isvand.

Resten af broccolien skæres ud i små tern og sauteres af, tilsæt hvidvin og reducer - juster til med salt, peber og frisk citronsaft.

Asparges skæres i snitter og vendes sammen med broccoli saute.

Krydr torsken med lidt olivenolie, salt og bag i ca. 10 min.

Smelt smørret i en gryde til ca. 65 grader, mix æggeblommer, sennep, creme fraiche, citronsaft og salt - stavblend sammen og tilsæt i en tynd stråle det smeltede smør.

ANRETNING:

Læg asparges- og broccoli sauté i bunden af en tallerken og ovenpå torsken. Dryp Broccoli cruditerne af og læg det på torsken. Pynt med urter, skum saucen op og servér.

GO’ Sommermad præsenteres afTV 2i samarbejde med Lidl.

Keywords

Aftensmad