« Tilbage

Babaganush

Tilbehør

Snacks og tilbehør

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

15 Min.
(0)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
0 Vurdering
Opskrift på babaganush fra Lidl
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 15 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ 20 min. tilberedningstid i ovnen

Skær auberginerne i halve på den lange led. Smør skæresiden med olie og læg dem med skærefladen nedad på en bageplade med bagepapir eller en smurt bradepande. Bag dem i ovnen ved 230 °C i 20-25 minutter til de er helt bløde. Tag dem ud og lad dem køle af. Skrab alt auberginekødet ud af skallen og kassér skallen. Blend det med olivenolien, presset hvidløg og evt. tahin til en cremet dip. Hak chili og persille fint og rør det i dippen. Smag til med salt op friskkværnet peber.