Super frisk. Til Lidl Pris
Opskrift på babaganush fra Lidl

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

auberginer aubergine2
olivenolie olivenolie4 spsk. spsk.
hvidløg hvidløg2 fed fed
røde chilier rød chili1
persille persille2 spsk. spsk.
Salt og peber Salt og peber

Evt.

tahin tahin
(sesampasta)
2 spsk. spsk.

Babaganush

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(18)

Opskriften

  1. Skær auberginerne i halve på den lange led.
  2. Smør skæresiden med olie og læg dem med skærefladen nedad på en bageplade med bagepapir eller en smurt bradepande.
  3. Bag dem i ovnen ved 230 °C i 20-25 minutter til de er helt bløde.
  4. Tag dem ud og lad dem køle af.
  5. Skrab alt auberginekødet ud af skallen og kassér skallen.
  6. Blend det med olivenolien, presset hvidløg og evt. tahin til en cremet dip.
  7. Hak chili og persille fint og rør det i dippen.
  8. Smag til med salt op friskkværnet peber.