« Tilbage

Andebryster med lynsyltede tranebær

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

60 Min.
(1)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
1 Vurdering
Andebryster med lynsyltede tranebær
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tilberedningstid: 60 Min.

Hæld tranebær, sukker og juice i en lille gryde, lad det koge op og simre i 10-15 min. Tag gryden af varmen, og lad den køle ned. Dup andebrysterne tørre med køkkenrulle, rids skindet, og gnid salt ned i rillerne. Læg brysterne med skindsiden nedad på en kold pande, skru helt op for varmen, og lad dem stege i 10-12 min ved jævn varme. Vend dem, og lad dem stege videre i 10 min. Tag brysterne af varmen, lad dem trække 10 min tildækket, og skær dem ud. Krydr med salt. Servér anden med tranebærsaucen.