« Tilbage

And med mandelrisotto og brombær

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

70 Min.
(0)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
0 Vurdering
And med mandelrisotto og brombær
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tilberedningstid: 70 Min.

And
Skær anden ud i bryst (lad dem sidde på ribbenene) og lår, og skær resten af skroget i store stykker. Smelt smørret i en tykbundet gryde, og brun andestykkerne heri. Krydr med salt og peber, og steg anden færdig (brystet skal have 15 min, lårene 20-25 min). Tag stykkerne op, og sæt dem til side. Hæld 2 dl vand i gryden, og kog det op. Sigt skyen over i en lille gryde, og knus halvdelen af brombærrene ned i.
Risotto
Pil imens skalotteløget, og skær det i tern. Opvarm olivenolien i en gryde, og steg skalotteløgene og risene, indtil risene bliver klare i kanten. Hæld hvidvinen ved, og lad det koge næsten helt væk. Tilsæt bouillonterning og kogende vand, til det akkurat dækker risene. Kog vandet væk under omrøring. Gentag processen, indtil risene er færdige. Tilsæt mandlerne (gem lidt til pynt), creme fraiche og parmesan, og smag til med salt og peber.
Skær andebrysterne fra ribbenene, og servér risottoen med and, sky, resten af mandlerne og brombærrene.