« Tilbage

3 slags grilldip

Snacks og tilbehør

Tilbehør

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

15 Min.
(9)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
9 Vurdering
Her er tre slags ”dyppelse”, der fungerer godt som tilbehør til sommerens forskellige grillretter eller tapas. Varier og brug 1, 2 eller alle 3 slags dip til et måltid.
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tilberedningstid: 15 Min.

Sådan tilbereder du gulerodstzatziki:

Rør yoghurt, hvidløg, persille, rapsolie, citronsaft og sirup sammen i en skål. Riv gulerødderne på den grove side af rivejernet. Vend gulerødderne i yoghurten.

Sådan laver du ærtepesto:

Kom alle ingredienser i en foodprocessor og kør, til det har den konsistens, du ønsker.

Tip:

Ærtepestoen er rigtig god til retter med kylling eller fisk. Du kan også vende kartofler i pestoen, så du får en lidt anderledes kartoffelsalat.

Sådan laver du broccolidip:

Skær broccolistokken af og skær den i mindre skiver. Kog den i 5 min. Herefter skærer du resten af broccolien i mindre buketter, tilsætter dem i gryden med stokken og lader det hele koge videre i 5 min. Stokken skal koge 10 min. og buketterne 5 min. Til slut blendes den kogte broccoli med smør, hvidløg og salt til den har den konsistens, du vil have. Smag evt. til med mere salt.

Udarbejdet af Birgitte Nymann