Databeskyttelse og cookies

Det glæder os, at du er interesseret i, hvordan vi beskytter personoplysninger på vores hjemmeside. Når du besøger vores hjemmeside, vil vi gerne have, at du føler dig tryg og sikker og opfatter den måde, vi beskytter personoplysninger på, som et kundeorienteret kvalitetsparameter.
I de følgende retningslinjer for beskyttelse af personoplysninger kan du læse mere om, hvordan og i hvilket omfang dine personoplysninger behandles af Lidl Danmark K/S. Personoplysninger er informationer, som direkte eller indirekte skal eller kan identificere dig. Det er især persondataforordningen, der tjener som lovgrundlag for beskyttelsen af personoplysninger.

Oplysninger indhentet

Systemet gemmer følgende adgangsdata som en fil, når du besøger vores hjemmeside:
- Den hjemmeside, hvorfra du har adgang til vores hjemmeside
- Din IP-adresse
- Dato og tidspunkt for dit besøg
- Dine handlinger på stedet
- HTTP-kode;
- Tid brugt på enhver side på webstedet
- Oplysninger om browseren og det anvendte operativsystem.
Bemærk, at IP-anonymisering er aktiveret på denne hjemmeside, hvilket resulterer i sletning af de sidste tegn på brugerens IP-adresser. Denne forkortelse af brugernes IP-adresser udføres i EU eller i en kontraherende medlemsstat i traktaten om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i særlige tilfælde (dvs. med henblik på undersøgelse af en lovovertrædelse) kan hele IP-adressen overføres til og anonymiseret i USA.
Disse oplysninger sendes til Google med henblik på målrettet annoncering.

Google Analytics

Denne hjemmeside bruger Google Analytics, en webanalysetjeneste, der leveres af Google Inc. (Google). Google Analytics bruger tekstfiler, der er gemt på din computer ("cookies") for at aktivere analysen af ​​en brugers hjemmeside brug. Oplysninger oprettet og indsamlet af cookies vedrørende brugernes brug af denne hjemmeside vil generelt blive overført til og gemt på servere, herunder servere i USA.
Google bruger oplysningerne på denne hjemmeside på vegne af hjemmesidens operatør til at analysere brugernes brug af hjemmesiden, for at generere rapporter om brugernes hjemmesideaktivitet, at oprette anonyme brugerprofiler og webstatistikker og at yde yderligere tjenester på vegne af hjemmesiderne operatør i forbindelse med hjemmesiden og internetbrug.
Google Analytics vil udnytte eksisterende demografiske data indsamlet af Google om gentagne besøgende på dette websted, og hvilke besøgende, der ser og gør på Lidl ejede websider for målrettet annoncering til Lidl.
De indsamlede oplysninger overføres til Facebook og Twitter. Lidl vil ikke have adgang til nogen af ​​disse oplysninger - den bliver fuldstændigt krypteret på Lidl's ende.
Google, Facebook og Twitter forbeholder rettighederne til de indsamlede data, og Lidl vil ikke indhente eller opbevare nogen personligt identificerbare oplysninger. Lidl har på plads passende tekniske sikkerhedsforanstaltninger, som regelmæssigt gennemgås for at sikre sikkerheden for dine personlige oplysninger.
Eventuelle personlige eller forretningsmæssige oplysninger (fx e-mail-adresse), som du frivilligt giver til Lidl i forbindelse med vores online-tjenester (f.eks. Registrering for vores reklamemeddelelse) vil kun blive brugt til det formål, som det oprindeligt blev indsamlet og vil overføres ikke til tredjepart uden at give dig besked herom.

Formålene med databehandlingsaktiviteterne/det juridiske grundlag:

For at kunne skræddersy og fortløbende optimere vore hjemmesider bruger vi på grundlag af persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f) Google Analytics, som er en webanalysetjeneste fra Google Inc. (”Google”). Vores legitime interesse er baseret på de beskrevne formål. I denne sammenhæng udarbejdes der pseudonymiserede brugerprofiler, og der bruges cookies. Cookien genererer i den forbindelse følgende informationer om din brug af denne hjemmeside:

Informationerne anvendes til at analysere brugen af vores hjemmesider, til at udarbejde rapporter om aktiviteterne på hjemmesiderne og til at levere yderligere services, der er forbundet med brugen af hjemmesiderne og internettet med henblik på markedsundersøgelser og skræddersyet udformning af disse hjemmesider. IP-adresserne anonymiseres, således at der ikke kan ske identifikation (såkaldt IP-maskering).

Du kan indstille din browser-software, så den forhindrer, at cookierne installeres, men vi gør opmærksom på, at du i så fald muligvis ikke kan bruge alle denne hjemmesides funktioner i fuldt omfang. Derudover kan du ved at downloade og installere dette browser-plugin forhindre, at Google registrerer og behandler de oplysninger, som er genereret ved hjælp af cookien, og som relaterer sig til din brug af hjemmesiden (herunder din IP-adresse).  Især når der er tale om browsere på mobile enheder, kan du i stedet for at installere et browser-plugin, også forhindre, at Google Analytics foretager registrering, ved at klikke på dette link. I dette tilfælde gemmes der en opt-out-cookie, som forhindrer fremtidig registrering af dine oplysninger, når du besøger dette website. Opt-out-cookien gælder kun i denne browser og kun for vores hjemmeside, og den gemmes på din enhed. Hvis du sletter de cookies, der ligger i denne browser, er du nødt til at placere opt-out-cookien igen. Du kan finde yderligere informationer om beskyttelse af personoplysninger i forbindelse med Google Analytics på Google Analytics’ hjemmeside.

Modtager/modtagerkategorier:

De informationer, som genereres i cookien, overføres til en af Googles servere i USA og lagres der. Din IP-adresse sammenkobles aldrig med andre af Googles oplysninger. Disse informationer overføres i givet fald også til tredjemand, såfremt der er lovkrav herom, eller i det omfang tredjemand behandler disse oplysninger i sin egenskab af databehandler.

Opbevaringsperiode/kriterier for fastlæggelse af opbevaringsperiode:

Når IP-adressen er anonymiseret, kan den ikke længere spores tilbage til dig. De oplysninger, der er bearbejdet statistisk, slettes hos Google Analytics efter 26 måneder. De rapporter, som er udarbejdet på basis af Google Analytics, indeholder ingen personoplysninger.

Hvad er cookies og hvordan bruges de?

For at gøre dit besøg så behageligt og behageligt som muligt på vores hjemmeside, bruger Lidl Irland / Nordirland cookies. Cookies er små stykker information eller tekst, der sendes af en bestemt webserver til en webbrowser, som gør det muligt for serveren at indsamle oplysninger fra browseren. Det gør det muligt for din computers server at få adgang til informationer på vores hjemmeside hurtigere og mere effektivt.
De indsamlede oplysninger vedrørende brugeren indsamles for at give Lidl mulighed for at levere sine tjenester, samt til analytikere og adfærdsmæssige målretningsmål til remarketing.
Billedet nedenfor giver et overblik over alle cookies, vi bruger, og formålet, som vi bruger dem til. Nogle af disse cookies er strengt designet til at gøre denne hjemmeside tilgængelig for dig og installeret direkte på din pc uden behov for dit samtykke. Andre cookies gemmes kun, når du har givet dit samtykke.
Du kan selvfølgelig indstille din browser til ikke at gemme cookies og slette alle eksisterende cookies. Hvis du bruger Internet Explorer, Firefox eller Chrome, skal du følge instruktionerne nedenfor:

Internet Explorer:

1. Klik på knappen Funktioner, og klik derefter på Internetindstillinger.
2. Klik på fanen Fortrolighed, og flyt derefter skyderen øverst for at blokere alle cookies under Indstillinger, og klik derefter på OK.

Firefox:

1. Øverst i Firefox-vinduet skal du klikke på menuen Funktioner og derefter vælge Valg.
2. Vælg panelet Privatliv.
3. Indstil "Firefox vil:" til "Brug brugerdefinerede indstillinger til historie".
4. Fjern markeringen Marker Accept cookies fra websteder for at deaktivere cookies.
5. Klik på OK for at lukke vinduet Indstillinger.

Chrome:

1. Klik på Chrome-menuen på browserens værktøjslinje.
2. Vælg Indstillinger.
3. Klik på Vis avancerede indstillinger.
4. Klik på knappen Indholdsindstillinger i afsnittet "Beskyttelse af personlige oplysninger".
5. I afsnittet "Cookies" kan du skifte til din foretrukne indstilling.

Opera 10.0:

1. Klik på menuen "Værktøjer" Opera.
2. Klik på Indstillinger.
3. Skift til fanen Avanceret og til cookie sektionen.
4. Vælg "Aldrig acceptere cookies".
5. Sørg for, at "Slet nye cookies, når du forlader Opera" ikke er markeret.
6. Klik på OK.
Hvis du bruger en anden internetbrowser, skal du kontrollere instruktionerne i din hjælpefunktion om, hvordan du deaktiverer og sletter cookies.
Tip: Blokerede cookies kan forhindre, at nogle sider vises korrekt, eller at funktionaliteten kan være deaktiveret.

Kontaktorganer 

Kontaktorganer i tilfælde af spørgsmål, eller hvis du ønsker at udøve dine databeskyttelsesrettigheder

Hvis du har spørgsmål til hjemmesiden eller vedrørende udøvelse af dine rettigheder i forbindelse med behandling af dine oplysninger (databeskyttelsesrettigheder), kan du henvende dig til vores kundeservice:

https://www.lidl.dk/da/kontakt.htm
 

Kontaktperson, hvis du har spørgsmål om beskyttelse af personoplysninger

Skulle du have yderligere spørgsmål om behandlingen af dine oplysninger, bedes du henvende dig til databeskyttelsesrådgiveren hos den dataansvarlige.

Ret til at klage til datatilsynsmyndigheden

Derudover har du til enhver tid ret til at klage til den kompetente datatilsynsmyndighed. I den forbindelse kan du henvende dig til datatilsynsmyndigheden, Datatilsynet. Se mere på datatilsynet.dk.

Navn og kontaktoplysninger på den dataansvarlige samt kontaktoplysninger på selskabets databeskyttelsesrådgiver  

Disse bestemmelser om beskyttelse af personoplysninger gælder for databehandling foretaget af Lidl Danmark K/S, Profilvej 9, 6000 Kolding („den dataansvarlige”) og for hjemmesiden www.lidl.dk. Databeskyttelsesrådgiveren hos Lidl Danmark K/S kan kontaktes på ovennævnte adresse, att. databeskyttelsesrådgiveren eller på databeskyttelse@lidl.dk.

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.
Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.
Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.lidl.dk/opskrifter