Linsedip med feta og peberfrugt

Linsedip med feta og peberfrugt image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

4 personer
    • 230   g linser
    • 150   g feta
    • 200   g røde peberfrugter
    • 1   fed hvidløg
    • 1   håndfuld persille
    • 1   - 2   spsk. citronersaft
    •   peber

Forberedelse

  1. Dræn de kogte linser i en sigte.

  2. Blend linserne sammen med feta, rød peberfrugt, presset hvidløg, persille, citronsaft og friskkværnet peber til en cremet dip.

  3. Smag dippen til, og servér.

  4. Tip: 

    Du kan både bruge en stavblender, blender, minihakker eller foodprocessor.

    Den kan fint opbevares flere dag på køl i en lufttæt beholder.

    Udarbejdet af Emma Martiny.